Mulleners VastgoedViro
TrivioWillemsen Bike NationRabobank Centraal Zuid-LimburgBDORD4Parkhotel ValkenburgCCN SportswearBornWood 15Mengelers GroepLuijten AdvocatenDACT SafetyMeka Uniclean SupplyPro Cycle FitVakantiewereldKembitJacobs Milieu AdviesCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D VerhuurRestaurant El GrecoRanking HelmetsHalo WheelsSKS GermanyEnergy HRGlobal Cycling MovementsFuji BikesVittoriaWishboneHighlite InternationalRijmar Roermond
Alle sponsoren

Nieuws

Gratis toegang voor kinderen tot en met 14 jaar op Euro Cycling XP

vrijdag, 6 oktober 2017 om 21:46

MECC Maastricht presenteert van 20 t/m 22 oktober 2017 Euro Cycling XP als dé afsluiter van het wieler- triatlon en MTB seizoen en start van het winterseizoen veldrijden en ATB. Het is de plek waar de fietser wordt geïnspireerd, de community elkaar ontmoet en kennis en ervaringen worden gedeeld. Euro Cycling XP is een high end, interactief wielerevenement met een focus op wielrennen, veldrijden, mountainbike, triatlon… eigenlijk alle wielersporten die je op competitieniveau kunt beoefenen. High end omdat alleen de crème de la crème aan bod komt, interactief omdat beleving hier centraal staat. Euro Cycling XP is een internationaal wielerevenement waar grote merken zich presenteren en waar liefhebbers, amateurs en profs hun kennis delen over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching. Wij presenteren een wielercafé met paneldiscussies, een bikefitting lab, testparcours en clinics op ‘real outdoor tracks’ en een Vintage afdeling waar de ontwikkeling van de fiets van 1900 tot nu in beeld wordt gebracht.

Vlaamse Wielerschool en TWC Maaslandster Zuid-Limburg slaan handen ineen tijdens Euro Cycling XP

Euro Cycling XP heeft onder andere als doel een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van wielertalenten en de jeugd te enthousiasmeren sportief bezig te zijn met de fiets. Daarom is de toegang voor de kinderen tot  en met 14 jaar gratis! Tijdens Euro Cycling XP worden in samenwerking met de Vlaamse Wielerschool en TWC Maaslandster Zuid-Limburg verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Zo is er een speciale outdoor kidsclinic en een indoor behendigheidsparcours en fietscrossbaan waar kinderen van elk fiets- en BMX niveau onder begeleiding kunnen oefenen.

MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV  Maastricht

Koop HIER je e-ticket (goedkoper dan dagkassa)
Kinderen tot  en met 14 jaar gratis toegang

 

 


Nieuwsoverzicht