Mulleners VastgoedViro
TrivioWillemsen Bike NationRabobank Centraal Zuid-LimburgBDORD4Parkhotel ValkenburgCCN SportswearBornWood 15Mengelers GroepLuijten AdvocatenDACT SafetyMeka Uniclean SupplyPro Cycle FitVakantiewereldKembitJacobs Milieu AdviesCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D VerhuurRestaurant El GrecoRanking HelmetsHalo WheelsSKS GermanyEnergy HRGlobal Cycling MovementsFuji BikesVittoriaWishboneHighlite InternationalRijmar Roermond
Alle sponsoren

Nieuws

BELANGRIJKE INFORMATIE LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE 2018

woensdag, 1 november 2017 om 21:29

Beste leden van TWC Maaslandster Zuid-Limburg,

Zoals we jullie eerder dit jaar al tijdens de ALV kenbaar hebben gemaakt, zullen onze contributietarieven in 2018 gelijk blijven aan die van 2017. Onderdeel van de contributie is het verplichte basislidmaatschap van de KNWU. De kosten hiervan (€11,50) zullen voor elk lid door TWC Maaslandster Zuid-Limburg aan de KNWU worden voldaan. Het basislidmaatschap van de KNWU loopt van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Het lidmaatschap van onze vereniging loopt tot wederopzegging.

Leden die een wedstrijd- en/of kaderlicentie nodig hebben dienen deze zelf aan te vragen via 'Mijn KNWU' en dienen ook zelf de hieraan verbonden kosten te betalen aan de KNWU. Voor kaderleden kunnen er uitzonderingen gelden. Het is inmiddels mogelijk om deze wedstrijd- en kaderlicenties voor het nieuwe seizoen aan te vragen. Een behoorlijk aantal leden heeft dit al gedaan.

Om een goede administratieve afhandeling te kunnen garanderen, verzoeken wij jullie vriendelijk om de contributie 2018 voor zondag 17 december aanstaande over te maken naar ons rekeningnummer NL03RABO0154889989 (o.v.v. naam en contributie 2018). Leden die niet op tijd aan de contributieverplichting hebben voldaan, zullen worden uitgeschreven bij zowel onze vereniging als bij de KNWU.

Alle leden krijgen binnenkort ook nog een persoonlijk bericht betreffende het verlengen van het lidmaatschap en de daarmee samenhangende contributieverplichting. Leden die hun lidmaatschap niet willen voortzetten in 2018, kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar twcmaaslandster@outlook.com

Klik hier voor de contributietarieven 2018

Bestuur TWC Maaslandster Zuid-Limburg

 

 


Nieuwsoverzicht