Mulleners VastgoedViro
TrivioWillemsen Bike NationRabobank Centraal Zuid-LimburgBDORD4Parkhotel ValkenburgCCN SportswearBornWood 15Mengelers GroepLuijten AdvocatenDACT SafetyMeka Uniclean SupplyPro Cycle FitVakantiewereldKembitJacobs Milieu AdviesCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D VerhuurRestaurant El GrecoRanking HelmetsHalo WheelsSKS GermanyEnergy HRGlobal Cycling MovementsFuji BikesVittoriaWishboneHighlite InternationalRijmar Roermond
Alle sponsoren

Nieuws

Nieuwelingen laten zich zien in Zutendaal (B)

zondag, 15 april 2018 om 19:44

Na een goede en duidelijke teambespreking van ploegleider Boy Sanders werden onze Nieuwelingen Niels Luiten, Jochem Widdershoven, Frans Ledoux, Romano Haan, Dylano Smit, Glenn van der Leij, Dann Gobbels de eerste wedstrijd van het Mabs 4.0 Euregioklassement te Zutendaal ingestuurd. Een mooie wedstrijd van 66 km. over een geaccidenteerd parcours, waaraan 65 renners deelnamen.

Meteen vanaf de eerste kilometers zaten onze mannen goed voorin en werd met iedere demarrage mee gesprongen. Tot op 2/3 van de koers waren wij dan ook steeds vertegenwoordigd in de kopgroep. Net voordat de beslissende kopgroep werd gevormd werd een 4-mans kopgroep teruggepakt, waarin wij zelfs met 3 renners (Jochem, Niels en Frans) aanwezig waren.

Een ongekende weelde, die duidelijk maakte dat Niels, Jochem en Frans in zeer goeden doen zijn. Maar zoals zo vaak in een koers wint niet altijd de sterkste ploeg. Door de inspanningen in het 1e deel van de koers zaten wij niet mee met de beslissende ontsnapping en konden wij niet meedoen voor de overwinning. Echt ontzettend jammer, want er had vandaag meer ingezeten. Duidelijk werd wel dat wij als team sterk zijn gegroeid en dat wij dit jaar zeker nog mooie dingen gaan laten zien.

Frans werd uiteindelijk 11e, Niels 19e, Jochem 20e, Dann 25e en Dylano 37e.

 

 


Nieuwsoverzicht