Parkhotel ValkenburgViro
Luna RossaAlbert Heijn XL BrusselsepoortBioracerD&D VerhuurTeam Jumbo-Visma AcademyBorn SportGroenLeven B.V.ABLOCQ-RoofClips Cycling Mallorca
Alle sponsoren

Nieuws

Nieuwe glossy brochure voor TWC Maaslandster Zuid-Limburg

maandag, 8 september 2014 om 19:50

Achter de schermen wordt er door onze bestuursleden en een groep enthousiaste vrijwilligers continu hard gewerkt aan de (nabije) toekomst van onze vereniging. Zo wordt er bijvoorbeeld een nieuw beleidsplan geformuleerd, worden er nieuwe initiatieven ontplooid en wordt er veel gesproken en gedaan om onze geliefde sport nog aantrekkelijker te maken voor al onze leden.

Sinds vandaag hebben wij een nieuwe brochure. In deze brochure kunnen potentiële sponsoren en partners lezen wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij voor hen kunnen betekenen.

Dit fraaie, 12 pagina’s tellende, boekwerkje is mede tot stand gekomen dankzij de inzet van een aantal (bestuurs)leden en de professionele medewerking van onze partners Raymond Moonen (Rainman.nl) en Richard Nowakowski (Compact Drukwerken). Het bestuur van TWC Maaslandster Zuid-Limburg bedankt iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze mooie brochure.

Wilt u geheel vrijblijvend een brochure ontvangen? Schroom dan niet en neem contact met ons op via sponsorcommissie@twcmaaslandster.nl.

Download hier de digitale versie.

 

 


Nieuwsoverzicht