Parkhotel ValkenburgViro
Luna RossaAlbert Heijn XL BrusselsepoortBioracerD&D VerhuurTeam Jumbo-Visma AcademyBorn SportGroenLeven B.V.ABLOCQ-RoofClips Cycling Mallorca
Alle sponsoren

Nieuws

PROGRAMMA 'EERSTE LANDGRAAFSE DAG VAN DE WIELERSPORT'

zaterdag, 17 september 2016 om 06:14

Beste leden van TWC Maaslandster Zuid-Limburg,
Beste fietsliefhebbers,

Nog een paar dagen en dan zal de gemeente Landgraaf op zaterdag 01 oktober aanstaande in het teken staan van de wielersport. Wielervereniging TWC Maaslandster Zuid – Limburg en MTB Club Discovery, beiden gevestigd in Landgraaf, organiseren dan de ‘Eerste Landgraafse dag van de Wielersport'. Met dit initiatief proberen we zoveel mogelijk mensen uit de regio, jong en oud, eens kennis te laten maken met de diverse takken van onze prachtige en veelzijdige sport. De activiteiten vinden plaats op het Wielerpark Strijthagen en Megaland, beiden gelegen aan Hofstraat 5 te Landgraaf. Gedurende de dag vinden de volgende activiteiten plaats:

- Het open NK Kunstwielrijden in Sporthal Strijthagen;
- Mountainbike clinics op en rondom het Wielerpark Strijthagen;
- Wielerwedstrijden voor diverse categorieën op de baan van Megaland;
- Internationale BMX wedstrijden in de BMX Arena;
- Toertochten van de Afdeling Toer vanaf het Wielerpark Strijthagen.

De ‘Eerste Landgraafse dag van de Wielersport’ zal om 12:00 uur officieel worden geopend door Wethouder Sport van de gemeente Landgraaf de heer René van der Valk.
Ter afsluiting van de ‘Eerste Landgraafse dag van de Wielersport' organiseren beide verenigigen een BBQ. De BBQ (excl. drank) is gratis voor de leden van de beide verenigingen en begint rond de klok van 17:30 uur. Natuurlijk zijn familie, vrienden etc. ook van harte welkom. Niet-leden betalen voor deelname aan de BBQ slechts € 6,50 (excl. drank). De consumptieprijs (bij gebruik van bonnen) is €1,50 in plaats van de reguliere prijs van €1,75.

Omdat de BBQ ingekocht moet worden, vragen we jullie om je te registreren en het aantal deelnemers door te geven. Betaling vindt tijdens de BBQ plaats. Een NO-Show tijdens de BBQ betekent ook kosten voor de vereniging dus deze worden alsnog verhaald! Aanmelding is dus niet ‘vrijblijvend’. Hiervoor vragen wij jullie begrip. De inschrijving stopt op maandag 26 September om 21:00 uur.

Voor de inschrijving hebben wij een aparte website in het leven geroepen. KLIK HIER voor de link.Na registratie ontvangen jullie een email met bevestiging. Neem deze bevestiging a.u.b mee naar de BBQ.

Wij hopen jullie op zaterdag 1 oktober, op deze dag van en voor leden, als actieve deelnemers of als bezoekers in grote getale te mogen begroeten en wensen jullie alvast een prachtige en sportieve dag! Leden die de handen uit de mouwen willen steken kunnen contact opnemen met ons bestuurslid Richard Schols. Zijn contactgegevens staan op de bestuurspagina van onze website,


Met sportieve groet,

Bestuur TWC Maaslandster Zuid-Limburg
Wil, Werner, Olav, Richard, John, Wiel, Hans, Ward, Albert

 

 


Nieuwsoverzicht