Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

OPROEP EN UITNODIGING ALGEMENE LEDEN VERGADERING

zondag, 13 mei 2018 om 09:06

Beste leden van TWC Maaslandster Zuid-Limburg,

Langs deze weg willen wij, als dagelijks bestuur, onze leden vriendelijk doch dringend vragen om zich te melden voor één van de vrijwilligersfuncties binnen onze vereniging. Dit doen wij omdat een aantal bestuursleden gaat stoppen in 2018 en 2019 en er ook dringend behoefte is aan een aantal vrijwilligers voor een nieuw te vormen sponsorcommissie. Deze commissie zal zich serieus gaan bezighouden met het werven van (nieuwe) sponsoren voor de periode 2019-2021.

Uiterlijk eind 2018 stoppen de voorzitter (Wil Sijstermans), het bestuurslid Belofte-Elite (Ward Schiffelers) en het bestuurslid BMX (Richard Schols). Uiterlijk eind 2019 zullen ook de secretaris / websitebeheerder (Werner Scholtes) en de penningmeester (Olav Jacobs) hun verenigingstaken neerleggen. Wij zijn derhalve op zoek naar goede en gemotiveerde kandidaten voor deze functies.

Het bestuur is verantwoordelijk voor de voortgang van onze mooie vereniging. Naast het dagelijks bestuur van voorzitter, secretaris en penningmeester zijn er nog een aantal andere bestuursfuncties. Deze hebben te maken met de afgesproken verdeling van bestuurstaken. Voor al deze bestuursfuncties zijn functieprofielen beschikbaar. Deze zijn te verkrijgen via de secretaris, zodat je een indruk kunt krijgen van de werkzaamheden, de vereiste vaardigheden en competenties en een indicatie van het tijdsbeslag. Ook voor leden die zitting willen nemen in de sponsorcommissie is informatie te verkrijgen.

In de kern zoeken we betrokken, enthousiaste mensen die zich een paar uur per week vrijwillig (maar niet vrijblijvend) willen inzetten voor de vereniging. Affiniteit met de wielersport is een must, maar er is geen (hogere) studie vereist voor de functies. De zittende bestuursleden kunnen je hierin begeleiden en helpen. Ga vooral uit van je interesses of (beroeps)achtergrond; wat vind je leuk om te doen en /of kan je goed? Samen kijken we welke functie het meest geschikt is. Ken je mensen uit je omgeving (kennissen, werk, familie) die bestuurslid willen worden of lid van de sponsorcommissie, dan zijn deze ook van harte welkom om eens vrijblijvend kennis met ons te maken.

Wil je een functie in het bestuur of in de sponsorcommissie vervullen? Is je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag voor vrijdag 11 mei 2018 je reactie. Je belangstelling (of vragen) indienen, kun je door een eenvoudige retourmail te sturen naar de secretaris.

Als je wilt meepraten en meedenken over de toekomst van je vereniging, kom dan ook op vrijdagavond 25 mei aanstaande naar de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering die dit jaar gehouden zal worden in Café Keulen (Schoolstraat 3) te Klimmen. Onze jaarlijkse ALV begint om 20:00 uur. Om een en ander goed te kunnen voorbereiden het vriendelijke verzoek om aanwezigheid voor maandag 21 mei aanstaande kenbaar te maken middels een kort mailtje aan twcmaaslandster@outlook.com.

We rekenen op jullie!

Namens het dagelijks bestuur van TWC Maaslandster Zuid Limburg,

Wil Sijstermans, voorzitter
Werner Scholtes, secretaris
Olav Jacobs, penningmeester

 

 


Nieuwsoverzicht