Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Dubbele Top-5 klassering in Herk de Stad op Hemelvaartsdag

zondag, 13 mei 2018 om 08:25

Op Hemelvaartsdag stonden 4 renners van TWC Maaslandster Zuid-Limburg aan de start in Herk de Stad. Een koers van 68 kilometer of 18 ronden zoals het er zo mooi aan de start stond omschreven. Dylano, Bram, Frans en Niels hadden er vandaag zin in en stonden direct op de voorste startrij. Stipt om 14.30 werd het startschot gegeven en vertrokken 31 renners.

De eerste ronde werd er goed doorgereden en onze mannen lieten zich goed van voren zien. Ze konden het tempo goed bijhouden en Dylano en Bram voelden zich in hun element en beiden hadden zich goed in het peloton genesteld. Je zag duidelijk dat beiden hun zinnen hadden gezet om deze koers uit te rijden. Frans en Niels waren de gehele wedstrijd goed van voren te zien. Ze probeerden regelmatig een ontsnapping te forceren maar dat wilde niet lukken. Onze Zuiderburen lieten hen helaas niet gaan. Uiteindelijk kwam het op een peloton sprint aan, waarbij Frans en Niels goed voorin zaten. Niels kwam net een paar centimeter te kort om zijn eerste overwinning van dit seizoen te pakken en eindigde als 2e. Vlak daarachter eindigde Frans als 5e. Dylano eindigde op een mooie 22e plaats, vlak daarachter eindigde Bram op een 25e plek.

Een puike prestatie waar alle mannen trots op mogen zijn. Zo zie je maar weer dat de vele trainingsuren en begeleiding van het team zijn vruchten afwerpen. Zaterdag weer nieuwe kansen in de Flevotour, waar wederom een team van TWC Maaslandster Zuid-Limburg bestaande uit Jochem, Dann, Dylano, Twan en Niels samen met onze begeleiders aan de start zullen staan.

 

 


Nieuwsoverzicht