Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Rémon Delnoije en Maxime Vercauteren revancheren zich in Kerkom

maandag, 28 mei 2018 om 19:29

Na een slechte dag tijdens het DK van de junioren afgelopen week, wilden Rémon en Maxime zich revancheren en laten zien dat zij uit het juiste wielerhout zijn gesneden. De wedstrijd in het Belgische Kerkom was daar de uitgelezen mogelijk toe, omdat het rondje alles in zich had. Heuvelachtig, smalle wegen en een kasseienstrook. Vanaf de eerste ronde reden onze mannen zeer attent en konden zich goed voorin handhaven. Na ca. 45 km viel het stil en was het Maxime die eens flink aan de boom schudde. Met een splijtende demarrage wist hij een gat te slaan met het helemaal stil gevallen peloton. Gelukkig sloten nog enkele renners aan, zodat zij ook enige tijd vooruit konden blijven.

Na enkele ronden trok het peloton toch weer op gang en werd de kopgroep weer ingerekend. Het peloton sloeg nu echter goed op hol. Rémon wist zich hier nog steeds goed voorin te manifesteren en kon dan ook continu meedoen met enkele uitvallen. Maxime moest zijn aanvalslust bekopen en kon helaas de koers niet uitrijden en werd geklasseerd als 33e.

In het peloton bleef het tempo hoog waardoor niemand kon ontsnappen en de koers uitdraaide op een sprint. Met het oog op de Omloop van de Maasvallei liet Rémon deze sprint aan zich voorbij gaan. Hij werd uiteindelijk 28e. Rémon en Maxime hebben het goede gevoel weer terug en zien vooruit om samen met Lars Wijnands te excelleren tijdens de Omloop van de Maasvallei. De ploegleiding heeft er in ieder geval veel vertrouwen in.

 

 


Nieuwsoverzicht