Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Remon Delnoije met Limburg Cycling Selectie in Acht van Bladel

dinsdag, 3 juli 2018 om 20:35

Afgelopen weekend werd de 3-daagse, Acht van Bladel, gereden met Limburg Cycling Selectie. Een meerdaagse over 3 dagen met 3 etappes en een afsluitende tijdrit. Aan de start stonden maar liefst 155 Junioren die echt zin hadden in de 1e etappe over 108 km. In de 1e etappe werd dan ook snoeihard gereden. Voor Remon Delnoije was dit echter geen probleem om het peloton in eerste instantie te volgen. In de laatste ronde zat hij ietwat te ver van achteren en vielen er verschillende gaten, waardoor hij helaas het peloton moest laten gaan en als 75e over de streep kwam.

Op zaterdag stond de 2e etappe over 120 km. op het programma. Duidelijk was dat veel renners de tol moesten betalen van vrijdag. Ook nu werd de koers weer hard gemaakt en werd het een ware afvalkoers. Remon werd mooi 57e, terwijl er nog maar 83 renners in koers waren. Gewoon klasse dus.

De 3e etappe was voor Remon net een etappe te lang. Zeker toen de koers in het begin op de welbekende 'kant' werd gezet. Helaas moest Remon het peloton laten gaan en werd hij uit koers gehaald. Al met al kan Remon terug kijken op een zeer goed optreden tijdens de Acht van Bladel met de Limburg Cycling Selectie. Op naar de volgende koers op 11 juli a.s., de klassieker Menen Kemmel Menen.

 

 


Nieuwsoverzicht