Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Job, Dylano en Glenn duidelijk aanwezig in Pijl van Heerlerheide

maandag, 27 augustus 2018 om 18:01

Op 26 augustus 2018 stond het mooie criterium 'De Pijl van Heerlerheide' voor onze Nieuwelingen op het programma. Helaas konden alleen Job Hesselink, Glenn van der Leij en Dylano Smit deelnemen omdat Dann, Jochem en Niels actief zijn in de meerdaagse Radjugendtour te Oostenrijk, Romano onderdeel was van de Limburg Cycling Selectie tijdens de klassieker Omloop van Valkenswaard en Bram en Frans in voorbereiding zijn op het veldseizoen.

Ondanks de beperkte omvang van ons team, gingen Dylano (die enigszins ziek was), Glenn en Job er volle bak voor. Er werd in het begin erg hard gekoerst door een 6-tal renners waardoor het peloton flink op een lint werd getrokken. Job, Glenn en Dylano konden echter goed volgen. In de 6e ronde wist het 6-tal zich toch los te rukken van het peloton en konden onze mannen net niet de aansluiting vinden.

Onder aansturing van ploegleider Boy Sanders trachtte Glenn de overstap te maken naar de kopgroep. Helaas strandde zijn poging in schoonheid. Onze nieuwe aanwinst Job trok vervolgens in de 9e ronde ten aanval en wist de kopgroep tot 20 seconden te naderen. Met nog 2 ronden te gaan bleef Job snoeihard en zeer imponerend doorrijden maar bleef de marge met de kopgroep toch 20 seconden.

Door goed afstopwerk van Glenn en Dylano bleef Job echter wel uit de greep van het peloton, zodat hij kon afstevenen op een verdienstelijke 7e plaats in zijn eerste Nederlandse koers. Echt een top prestatie. Glenn en Dylano wisten uiteindelijk als respectievelijk 14e en 16e te eindigen. Job, Dylano en Glenn hebben ons team goed laten zien in de Pijl van Heerlerheide, waar zij zelf trots op mogen zijn. Op naar de volgende koers.

Klik hier voor alle uitslagen.

 

 


Nieuwsoverzicht