Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

AFSCHEID VAN MULLENERS VASTGOED

vrijdag, 7 september 2018 om 22:49

TWC Maaslandster Zuid-Limburg neemt aan het einde van dit jaar afscheid van hoofdsponsor Mulleners Vastgoed. Dat betreuren wij maar tegelijkertijd zijn wij de heer Sjeer Mulleners zeer erkentelijk dat hij onze club in de afgelopen 3 jaren heeft gesteund.

Momenteel wordt er door de sponsorcommissie hard gewerkt en zijn wij verheugd om binnenkort onze nieuwe hoofd- en subsponsoren te kunnen aankondigen.

TWC Maaslandster Zuid-Limburg heeft, net als veel verenigingen, uitdagingen met het structureel werven en binden van vrijwilligers en bestuursleden binnen de vereniging. Hierover heeft het bestuur recent met haar leden van gedachten gewisseld. De verkregen inzichten worden meegenomen in de verdere ontwikkeling van de vereniging.

TWC Maaslandster Zuid-Limburg ziet, ondersteund door een reeks mooie sponsoren, de toekomst voor de komende jaren wederom verzekerd.

Binnenkort meer via deze website!

 

 


Nieuwsoverzicht