Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Meka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

PARKHOTEL VALKENBURG NIEUWE HOOFDSPONSOR!

vrijdag, 5 oktober 2018 om 21:11

Wij zijn bijzonder verheugd om te kunnen melden dat Parkhotel Valkenburg voor de komende jaren als de nieuwe hoofdsponsor aan onze vereniging is verbonden. Parkhotel Valkenburg was reeds een van onze gewaardeerde sponsoren.

De directie van Parkhotel Valkenburg heeft zich in de voorbije jaren steeds betrokken getoond bij de Limburgse wielersport, gezien de vele initiatieven die men ontwikkelt en ondersteunt. Vele jonge renners hebben via Parkhotel Valkenburg de voorbije jaren een kans gekregen om de wielersport te beoefenen, met Tom Dumoulin natuurlijk als boegbeeld.

Door te kiezen voor het hoofdsponsorschap bij TWC Maaslandster Zuid Limburg, kiest Parkhotel Valkenburg ervoor om te de komende jaren gericht te gaan investeren in de basis van de wielersport. De wielervereniging is namelijk de plek bij uitstek waar met name de jeugd kansen krijgt om in aanraking te komen met onze mooie sport.

Samen met onze nieuwe hoofdsponsor Parkhotel Valkenburg en al onze overige sponsoren, zien wij de toekomst van onze vereniging, waar nagenoeg alle disciplines van de wielersport worden beoefend, met vertrouwen tegemoet.

Bestuur TWC Maaslandster Zuid-Limburg

 

 


Nieuwsoverzicht