Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

WEKELIJKSE CROSS-TRAININGEN GAAN WEER VAN START

maandag, 5 november 2018 om 14:36

TWC Maaslandster Zuid Limburg biedt de komende winterperiode weer de gelegenheid om op een verkeersvrij en veilig verlicht parcours te trainen met de cyclocrossfiets, mountainbike of crosshybride.

De trainingen worden dit jaar verzorgd door niemand minder dan ervaren cyclocrosser Albert van der Leeuw (foto 3) en zullen elke woensdagavond plaatsvinden op en rondom het BMX terrein bij het voormalige Sport & Leisure Park te Landgraaf. De eerste training zal plaatsvinden op woensdag 7 november aanstaande. We starten om 19:00 uur en de training duurt tot 20:30 uur. De trainingen vinden wekelijks plaats en de laatste wintertraining is gepland in februari 2019. Op woensdag 26 december (tweede Kerstdag) wordt er uiteraard niet gefietst. 

Houd deze website goed in de gaten voor eventuele veranderingen zoals bijvoorbeeld extra trainingen of afgelaste trainingen. Bij zeer extreme weersomstandigheden (veel sneeuw) kan het namelijk gebeuren dat er trainingen worden afgelast.

Voor leden van TWC Maaslandster Zuid-Limburg is de deelname aan onze wintertrainingen gratis! Niet leden betalen éénmalig € 20,- voor het hele winterseizoen.

Het bestuur van TWC Maaslandster Zuid-Limburg hoopt dat er weer veel mensen komen trainen en wenst iedereen alvast veel succes, veel plezier en veel (veilige) winterkilometers!

 

 


Nieuwsoverzicht