Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Hoofdsponsorschap met Parkhotel Valkenburg officieel beklonken

zaterdag, 10 november 2018 om 17:42

Op Vrijdagavond 9 november jongstleden werd in het Parkhotel Valkenburg de overeenkomst getekend tussen een afvaardiging van ons bestuur en Jos van de Mortel. Met het Parkhotel Valkenburg verbindt hij zich de komende jaren aan onze vereniging.

Als vastgoed ondernemer is Jos reeds vele jaren actief in de wielersport. Met o.a. LSE en continentale ploegen heeft hij diverse jonge renners onder zijn hoede gehad, met toppers zoals Tom Dumoulin. Door de samenwerking met TWC Maaslandster Zuid-Limburg kiest hij bewust voor een bij de KNWU aangesloten Limburgse wielervereniging die professioneel is gestructureerd en een duidelijke visie heeft op met name de jeugdopleiding. Het bestuur is dan ook verguld met de versterking en ziet de samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet.

In het voorjaar zal in het Parkhotel de ploegenvoorstelling plaatsvinden met een geheel vernieuwde kledinglijn, waar ook onze overige trouwe sponsoren worden gepresenteerd.

op de foto (v.l.n.r): Ward Schiffelers, Jos van de Mortel, Albert van der Leeuw, John Willemsen, Wiel Offermans, Richard Schols, Wil Sijstermans

 

 


Nieuwsoverzicht