Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Indoor Cycling World Championships (23-25 november)

zondag, 11 november 2018 om 12:45

Van 23 tot en met 25 november staan in het Belgische Luik de Indoor Cycling World Championships op het programma. Namens onze vereniging zullen Brenda Schrooten en Jennifer Schrooten acte de présence geven.

Het programma is binnen: de zussen en Nederlandse Kampioenen zullen tijdens dit evenement twee keer hun prestaties laten zien. Beide dames staan in de categorie enkel elite vrouwen en samen in de categorie duo elite vrouwen aan de start. Brenda begint op vrijdag voormiddag met enkel, Jennifer is 's-middags aan de beurt. Met duo zijn ze op zondag morgen op de wedstrijdvloer te bewonderen. Klik hier voor het volledige programma.

Als generale repetitie voor de WK, gaan Brenda en Jennifer Schrooten dit weekeinde nog naar een internationale wedstrijd, de ReblandPokal, in het Duitse Varnhalt. Deze wedstrijd is onderdeel serie van de European Team Cup. Op het moment staat TWC Maaslandster Zuid-Limburg op een verdienstelijke 6e plek.

Wij wensen het hele team veel succes!

 

 


Nieuwsoverzicht