Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Mengelers GroepMeka Uniclean SupplyCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Traditionele Oliebollenrit Afdeling Toer (zondag 30 december)

zondag, 23 december 2018 om 12:30

Als afsluiter van het jaar organiseren we op zondag 30 december aanstaande onze traditionele Oliebollenrit voor alle leden van de Afdeling Toer. We zullen een paar uurtjes ontspannen gaan fietsen. Een mooie gelegenheid om het afgelopen seizoen nog eens de revue te laten passeren. Er wordt gestart om 09:30 uur bij de hoofdingang van het Sport & Leisure Park te Landgraaf. Alle toergroepen rijden deze rit gezamenlijk.

Rond de klok van 11:00 uur zullen wij pauzeren bij onze nieuwe hoofdsponsor Parkhotel Valkenburg. Daar worden we ontvangen door eigenaar Jos van de Mortel en zullen we, onder het genot van koffie, thee, oliebollen, berliner bollen en verse wafels, het fietsjaar uitluiden. Ook het Elite & Beloftenteam onder leiding van ploegleider John Ramakers zal aanschuiven. Na de pauze zal de terugreis naar Landgraaf worden ingezet. We verwachten rond de klok van 13:00 uur weer terug te zijn. Leden die niet mee willen fietsen zijn vanzelfsprekend gewoon welkom om 11:00 uur in Valkenburg. Indien de rit in verband met slechte weersomstandigheden niet door kan gaan dan zullen we ons seizoen toch gewoon afsluiten in het Parkhotel.

Onze Oliebollenrit 2018 wordt er ene met een traan. Eerder deze week overleed onze fietsvriend Ernest Frissen. Tijdens de rit en gedurende ons samenzijn bij Parkhotel Valkenburg zullen wij op gepaste wijze stilstaan bij het overlijden van Ernest.

Wij hopen jullie op zondag 30 december in grote getalen te mogen begroeten!

Bestuur TWC Maaslandster ZUid-Limburg

 

 


Nieuwsoverzicht