Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Luna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

VIRO Winterchallenge groot succes

donderdag, 17 januari 2019 om 21:31

Op Woensdag 9 januari werd er op Sportpark Strijthagen een cross gereden door verschillende categorieën. Het was dit jaar het 2e jaar dat we samen met onze sponsor VIRO deze wedstrijd hebben georganiseerd. We mochten dit jaar zelfs een groot aantal jonge deelnemers van Wielerclub Zuid-Limburg uit St.Truiden (België) begroeten.

In de categorie 'Jeugd' werd er fel gestreden om de eindoverwinning. De uitslag zag er als volgt uit:

1. Sem Vrancken
2. Jip Franken
3. Jasper Simons

4. Valentino Turnu
5. Mathijs Siemen
6. Kayren Bonnet
7. Meike Frissen
8. Jade Houben
9. Mats van Gils
10. Nico Boucher
11. Jaida Nagy
12. Sem Laven
13. Anne Slijpen
14. Yanniek Linders
15. Bram Peters
16. Thijn Laugs


Na afloop werden alle kinderen getrakteerd op een mooi aandenken en een bidon van onze sponsor VIRO en stond er voor alle deelnemers een beker gereed.

Na de jeugd was het de beurt aan de Nieuwelingen, Junioren, Beloften Elite, Amateurs, Masters en de Categorie Vrouwen. Ook daar na afloop veel positieve reacties over het mooie parcours en het prachtige initiatief. Het was wel zwaar maar men had een prachtige wedstrijd kunnen rijden. Bij de Nieuwelingen / Junioren was ons lid Dann Gobbels de snelste, bij de heren Lars Toma en bij de dames mocht Tamara Janssen de bloemen mee naar huis nemen.

Afspraak voor komend jaar om weer een mooie Challenge samen met onze sponsor VIRO te organiseren.

 

 


Nieuwsoverzicht