Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Luna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

BELANGRIJK NIEUWS VAN DE KNWU

donderdag, 17 januari 2019 om 21:46

FYSIEKE BASISPAS VERVALT
Vanaf 2019 zijn de passen voor het KNWU-basislidmaatschap alleen nog maar digitaal Er worden geen fysieke basispassen meer uitgegeven. Ook niet voor BMX. Voor alle leden geldt dat de basispas vanaf 2019 niet meer op de deurmat valt. Ook niet op aanvraag. Waar het voorheen nog noodzakelijk was om je fysieke basispas mee te nemen is dat vanaf 2019 dus niet meer mogelijk. Voor BMX zijn er speciale aanpassingen gemaakt, waardoor ook zij geen fysieke pas meer nodig hebben. Ook het Scan & Go systeem bij NTFU tochten kan de pas vanaf beeld scannen. Via 'MijnKNWU' kan de basispas desgewenst uitgeprint worden.PASFOTO OP DE LICENTIE

PASFOTO OP DE LICENTIE
Gebleken is dat in het licentiebestand nogal wat licenties staan welke voorzien zijn van een pasfoto die sterk verouderd is. Als voorbeeld kan worden aangehaald een licentiehouder die zijn pasfoto op 15-jarige leeftijd heeft aangeleverd en inmiddels een licentie als Elite (23 jaar en ouder) heeft. Ten behoeve van een adequate identificatie van de renner dient artikel N 1.1.006.05 te worden nageleefd.

JAARLIJKSE BESLUITEN
Elk jaar wordt er gekeken naar de huidige reglementen en naar de besluiten die genomen zijn en / of moeten worden genomen. Dit zijn de 'Jaarlijkse besluiten van het hoofdbestuur' en de 'Nationale wijzigingen in het reglement voor de Wielersport'.

Wij adviseren al onze leden met klem om kennis te nemen van deze jaarlijkse besluiten. Klik HIER om alle documenten in te zien en / of te downloaden!

 

 


Nieuwsoverzicht