Parkhotel ValkenburgViroTeam Jumbo-Visma Academy
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

VANAF 23 APRIL WEER TRAININGSKOERSEN OP MEGALAND

maandag, 11 maart 2019 om 14:34

Vanaf dinsdag 23 april aanstaande zal TWC Maaslandster Zuid-Limburg weer trainingskoersen op de Megaland Wielerbaan te Landgraaf organiseren. Gedurende het zomerseizoen 2019 zal er op 15 dinsdagavonden gekoerst worden. De trainingsritten 2019 worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Megaland.

Zoals vanouds, klinkt het startschot stipt om 19:00 uur, aansluitend op de jeugdtraining. Er wordt 1,5 uur gefietst in 2 categorieën (40- en 40+) en de laatste 3 rondes zullen voor 20:30 uur aangegeven worden door de wedstrijdleiding. De winnaars van de beide categorieën zullen huiswaarts gaan met een welverdiende bos bloemen.

Deelname aan de trainingskoers kost € 5,- (zowel voor leden als voor niet-leden). De inschrijfkosten dienen voorafgaand aan de koers voldaan te worden in het Pinkpop Café. Na de inschrijfkosten voldaan te hebben ontvangen alle deelnemers een rugnummer. Dit rugnummer dient gedurende de hele koers goed zichtbaar gedragen te worden. Deelname zonder rugnummer is niet toegestaan. De wedstrijdleiding zal hier streng op toezien.

Indien de weersomtandigheden dusdanig slecht zijn dan kan TWC Maaslandster ZUid-Limburg besluiten de wedstrijd af te gelasten. Dit zal uiterlijk een aantal uren voor de koers gecommuniceerd worden via deze website en via onze officiële Facebook pagina.

Wij zijn bijzonder verheugd dat de trainigskoersen Megaland weer terug zijn en wij hopen dit jaar, net zoals in het verleden, weer heel veel wielerliefhebbers uit de regio te mogen verwelkomen!

Bestuur TWC Maaslandster Zuid-Limburg


Agenda Trainingsritten:

April: 23, 30
Mei: 7, 14, 21
Juni: 18, 25
Juli: 2, 9, 16, 23, 30
Augustus: 6, 13, 20

 

 


Nieuwsoverzicht