Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurTrivioRD4Luna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Laatste nieuws van onze jeugdafdeling

dinsdag, 26 maart 2019 om 21:44

Op zondag 10 maart mochten onze jeugdleden zich opmaken voor de ploegenvoorstelling. Wat waren ze nieuwsgierig naar de nieuwe kleren. Ondanks dat zwart de overhand heeft, is het een erg fleurig geheel geworden. De jeugdrenners stonden dan ook te stralen op het podium in hun nieuwe kledij. Allemaal met goede voornemens voor het seizoen, winnen willen ze allemaal. Dus we gaan ze terug zien in de wedstrijden.

Afgelopen weekeinde verschenen ze dan ook in hun nieuwe kleren. Sommigen zelfs met een nieuwe fiets, want ja de jeugd staat niet stil. Ook zagen we nieuwe schoenen en nieuwe helmen hier en daar. Kortom: ze stonden er keurig op in het prille lentezonnetje.
 Op Zaterdag 22 maart deed Judith mee aan een landelijke MTB-wedstrijd in Berlicum. In categorie 4 stonden maar liefst 50 rennertjes aan het vertrek. Judith wist als 35e te finishen.


Op zondag 23 maart kwamen we onze renners tegen in Nieuwkuijk en Huijbergen.
 Dirk werd in Huijbergen zevende in de sprint bij categorie 7.
 In Nieuwkuijk werd Judith 13e in de massasprint bij categorie 4. Jasper werd 11e en Max moest helaas door fysieke klachten vroegtijdig de wedstrijd van categorie 5 verlaten. Jip reed in categorie 6 naar een 31e plek.

Een mooi begin van het nieuwe seizoen. Komende zondag staan de volgende jeugdrenners aan de start in Maasbracht voor de eerste kwalificatie wedstrijd voor het NK jeugdwielrennen. Judith, Jasper, Max, Jip, Collin en Dirk zullen hun beste beentje voor zetten. Deze wedstrijd telt tevens mee voor het Limburgs Kampioenschap. Op Dinsdag 2 april beginnen de trainingen van onze jeugdrenners weer. Eens meetrainen? Dat kan, stuur dan vooraf even een mail naar marianneveldrijden@gmail.com. Dan kunnen we laten weten waar, hoe laat en hoe uw zoon of dochten kan meetrainen.

tekst en foto's: Marianne Alleleijn

 

 


Nieuwsoverzicht