Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Opening Cross-seizoen in Mechelen

maandag, 2 september 2019 om 17:52

 Gisteren 1 september onder optimale weersomstandigheden werd het Cross-seizoen geopend in Mechelen. Aan de start diverse Maaslandsterren. Good old Albert stuurde het volgende verslag; Onze renners hebben de de diverse categorieën onze club goed vertegenwoordigt en mooi uitslagen gereden.
Om 10.15 uur beten de amateurs de spits af Bjorn van der `Kuijt wist zich een groot en sterk veld naar de 38e plak te rijden.
Bij de Masters 40= stond onze trainer en nestor van het veldrijden Albert van der Leeuw aan het vertrek, hij wist in een stek deelnemersveld een mooie 44e plek te bemachtigen.
Bij de nieuwelingen stonden vier van onze renners aan het vertrek. Vaos Senden was heel goed vertrokken maar kreeg halverwege de eerste ronde al te maken met een afgebroken derailleur, weg top 10 plaats.
De andere nieuwelingen wisten zich in een veld van 47 deelnemers goed te handhaven en eindigden uiteindelijk als 7e Jesper Schins, Colin Strik werd in zijn eerste wedstrijd bij de nieuwelingen 12e en Bram Beenkekns werd na een goede wedstrijd 31e. Dat is hoopvol voor dit winterseizoen.
Tenslotte reden Rémon Delnoije en Dylan Strik op het loodzware parcours in Mechelen naar een mooie 5 en 6e plaats bij de beloften/Elite.
We mogen als wielerclub terugzien op een geslaagde opening van het crossseizoen.


 

 


Nieuwsoverzicht