Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Maaslandsterren druk aan het crossen

maandag, 9 september 2019 om 17:06

 Het cros-seizoen is nu definitief begonnen. Albert van der Leeuw stuurde een verslag van afgelopen weekend van een cross in België.

Maaslandster Zuid Limburg heeft zich weer in de kijker gereden in België op zaterdag tijdens een cross in Steenhuffel en op zondag in Kessel Nijlen.
Zondag stonden in de diverse categorieën samen 6 van onze renners aan de start.
Bij de eerste jaars nieuwelingen reed Colin Strik die van achteren moest starten naar een prachtige 13e plek in een veld van 30 vertrekkers.
Bij de 2e jaars stonden 36 renners aan het vetrek Jesper Schins reed naar een mooie 18e plek vanuit het achterveld en Bram Beenkens reed in een meer dan verdienstelijke wedstrijd naar de 33e plek.
Bij de elite en beloften stonden Dylan Strik (hij mocht op de eerste rij starten) en Rémon Delnoije hij stond achteraan in een veld van 47 renners. Het was in hun categorie een wedstrijd waar hoge snelheden werden bereikt.
Toch wist Rémon naar een 22e en Dylan naar een 28e plek te rijden.
Bij de masters stond Albert van der Leeuw aan het vertrek bij de Masters C (50+) en D (60+) die samen hun wedstrijd rijden. Hij reed in Kessel naar een 11e plek en op zaterdag in Steenhuffel naar de 13e plek bij de masters D.

 

 


Nieuwsoverzicht