Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4EnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Een regenachtig Cross-weekend

maandag, 7 oktober 2019 om 21:03

 Crossers volop actief afgelopen weekend.
Te beginnen zaterdag in Baarlo voor de Toma Cup een groot aantal van onze jeugdleden aan de start stonden en in Engsbergen in België.
Op een vernieuwd parcours in Baarlo hebben onze renners zich van hun beste kant laten zien bij de categorie jeugd 3 wisten Jip Franken naar een 9e plek en Jasper Simons naar een 13e plek te rijden, het trainen in het veld begint zijn vruchten af te werpen. Bij de combinatiegroep nieuwelingen junioren werd Roman Haan 4e. En bij de categorie elite, amateurs werd Luuk van Helden 3e en Bjorn van der Kuit 18e.
In België (Engsbergen) reed Albert van der Leeuw in zijn reeks naar de 9e plek.
Op zondag was er een A cross in Neerpelt en een cross van de Moedige veldrijder in Kasterlee. Helaas moest Dylan Strik forfait geven voor Neerpelt.
In Kasterlee op een door een de regen, maar ook door de manier van parcours bouwen, zeer zwaar parcours wisten onze nieuwelingen Jesper Schins (20e) en Bram Beenkens(32e) zich goed te tonen. Zij hebben onze club eer aan gedaan. Bij de masters D werd Albert van der Leeuw 9e.
Komende week zijn er weer een aantal zeer zware crossen in België en Nederland.
En op dinsdagavond zijn er steeds meer jongens en meisjes, mannen en vrouwen die de weg weten te vinden naar de crosstraining om 19.00 uur in Landgraaf bij de BMX baan e.o.
Tekst Albert van der Leeuw

 


Nieuwsoverzicht