Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Weer podiumplaatsen in diverse crossen

maandag, 28 oktober 2019 om 20:05

 Geen overwinning dit weekend wel een paar podium plaatsen.
Op zaterdag was het al direct raak in de zware A-cross op de mijnberg in Beringen wist Colin Strik mooi op een 2e plek te eindigen bij de eerste jaars nieuwelingen internationaal. Een parcours met een zware klim maar daarnaast ook een technische, op het randje van gevaarlijke, afdaling
Op zondag was er in Gavere een A-cross waar ons lid Jesper Schins bij de tweede jaars nieuwelingen in een zeer sterk internationaal deelnemersveld naar de 35e plek te rijden.
Rémon Delnoije stond zondag in Heeswijk Dinther in het Brabantse land aan de start hij wist naar een 6e plek te rijden bij de elite en beloften categorie.
Albert van der Leeuw wist in Herenthout bij de Masters D naar een 8e plek te rijden.
Daarnaast stonden een groot aantal van onze leden aan het vertrek bij de Toma Cycles Cup in Brussum op een zeer zwaar parcours waar 2 keer geklommen moet worden iedere ronde.
Nadta Luuk van Helden vorige week witste winnen belande hij nu net naast het podium op de 4e plaats.
Bij de nieuwelingen junioren wist Romano Haan wel een podiumplek te bemachtigen, hij werd 3e. Met in zijn kielzog Dan Gobbels als 4e en Jort Lahaye op de 8e plek.
Bij de jeugd 3 werd Jip Franken 10e en Jasper Simons 16e.
Komend weekend staan er ook weer een aantal mooie crossen op het programma met komende vrijdag de Koppenbergcross.
Tekst Albert van der Leeuw.
Op de foto een ploeterende Albert van der Leeuw door het natte zand in Herenthout.

 

 


Nieuwsoverzicht