Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4EnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Rustig Cross-weekend

zondag, 3 november 2019 om 22:36

 Omdat er deze week geen wedstrijd was in het kader van de Toma Cycles Cup waren er niet veel mensen actief van onze club dit weekend.
Op vrijdag was er de mooie A-cross op de Koppenberg in België, helaas moet de Nederlandse jeugd of naar school werken, dus geen deelnemers uit onze club. Wel reed Albert van der Leeuw op vrijdag naar de 12e lek in een cross in Linkhout in België.
Op zaterdag was er cross in Rhenen provincie Utrecht. Daar stonden 3 van onze renners aan het vertrek. Bij de nieuwelingen gingen er 65 renners van start, onze eerste jaars nieuweling Colin Strik werd 42ee.
Bij de beloften stonden maar liefst 88 renners aan het vertrek waaronder onze eerste jaar beloften Rémon Delnoije, hij werd 13e en Dylan Strik hij werd 31e.
Op zondag was er nog een cross in Wallonië, in Saive, waar Albert van der Leeuw bij de masters 50+ moest starten, hij werd uiteindelijk 25e.
We hopen dat onze renner Bra m Beenkens na zijn herstel van een gebroken pols eind van dit jaar weer aan te vertrek kan staan.

Komende dinsdag 19.00 uur cross en MTB training bij de sportvelden van vv Schaesberg.

 


Nieuwsoverzicht