Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

En dat is Drie...........

zondag, 17 november 2019 om 20:31

 Maandag de 11 van de 11 was Limburg in de ban van start carnaval seizoen, maar in België is dat een Nationale feestdag (herdenking slag bij de Ijzer) en dus waren er crossen. In Niet bij Aalst was er de Jaarmarktcross, een A cross met een Internationaal deelnemersveld. Bij de nieuwelingen stond Jesper Schins aan het vetrek, hij was goed vertrokken maar kreeg door een valpartij voor hem te maken met oponthoud, dat betekende dat hij ver achteruit geslagen werd, maar uiteindelijk wist hij toch nog naar een 27e plek te rijden> Albert van der Leeuw stond in Kortenberg aan het vertrek, terwijl hij op de 9e plek reed sloeg het noodlot toe, zijn derailleur brak af einde wedstrijd.
Afgelopen zaterdag was er een cross in Boortmeerbeek Albert wist daar bij de masters D naar de 10e plek te rijden.
Op zondag stonden in Lieshout bij de Bavaria ronde de districtskampioenschappen op het programma. Colin Strik werd verdienstelijk 9e van ons District bij de nieuwelingen. Bij de junioren wisten Dan Gobbels 14e en Bram Ledoux 18e een mooie prestatie neer te zetten.
Bij de elite beloften categorie werd Rémon Delnoije 5e en Dylan strik 9e als eerste jaars beloften.
In Diepenbeek wist Jesper Schins naar een 14e plek te rijden omdat hij achteraan moet starten, was hij genoodzaakt renners voor hem in te halen, kijkend naar de klassering is hem dat goed gelukt.
Bij de Masters D werd Albert van der Leeuw 4e.

Daarnaast stonden een groot aantal van onze renners aan het vrek in Meijel bij de Toma Cycles Cup.
Luuk van Helden wist daar al voor de 3e keer te winnen, deze keer met een zeer close finish de eerste 3 finishten binnen 6 seconden. In dezelfde categorie elite, beloften en amateurs wist Bjorn een mooie 20e plek te halen.
Bij de nieuwelingen junioren categorie werd Romano Haan 5e. Romano is de renner die dit jaar grote stappen heeft gezet, dat kunnen we ook terugzien in zijn uitslagen.
Bij de categorie jeugd 3 werd Jip Franken 13e en Jasper Simons 20e.

 

 


Nieuwsoverzicht