Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Derde overwinning op rij Luuk van Helden

maandag, 25 november 2019 om 22:08

 Afgelopen weekend werd er weer op verschillende plekken strijd geleverd door onze crossers.
De Toma Cycles Cup was neergestreken in Beegden, een mooi maar zwaar en selectief parcours. Onze elite renner Luuk van Helden kon er weer de bloemen mee naar huis nemen.
In dezelfde categorie werd Bjorn v d. Kuijt als amateur tussen de elite en beloften renners 24e.
Bij de nieuwelingen juniren wist Jesper Schins het podium te halen met een 2e plek. En wist Jort Lahaije naar een verdienstelijke 12e plek te rijden.
Bij de diverse jeugdcategorieën waren er ook een aantal van onze leden actief. Bij de categorie jeugd 2 werd Jade Houben 22e in haar 2e cross waaraan ze meedeed.
Bij de jeugd 3 werd Jip Franken 13e en Jasper Simons 20e.

Jesper wist op zondag naar een 2e plek te rijden in Beegden, maar op zaterdag in een internationaal hoog aangeschreven cross in Wachtebeke wist hij ook een prima prestatie neer te zetten hij werd daar 40e.
Daarnaast was er op zondag een nationale cross in Valkenswaard. Dar stonden ook een aantal van onze renners aan het vertrek. Bij de nieuwelingen leverde Colin Strik weer een goede prestatie hij werd 22e in een sterk deelnemersveld.
Iin de categorie junioren waar alle sterke junioren uit Nederland aan het vertrek stonden werd Dan Gobbels 30e en Bram Ledoux 38e.
Rémon Delnoije wist zijn goede rijden van de laatste weken een vervolg te geven met een 13e plek bij de elite beloften categorie.

Bij de categorie Masters wist Albert van der Leeuw naar een 15e plek te rijden in Schakkebroek België.

 

 


Nieuwsoverzicht