Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Crossers blijven succesvol deze winter

zondag, 1 december 2019 om 21:37

 Nadat eerst Luuk van Helden 3 keer gewonnen heeft is het nu Vaos Senden die de Bloemen mee naar huis mag nemen. De Toma Cycles Cup was zondag neergestreken in Venlo op sportpark Herungerberg. Zoal als reeds gezegd wist Vaos Senden te winnen bij de nieuwelingen en junioren categorie, in deze wedstrijd reed Jort Lahaije naar een 9e plek. Bij de jeugd 3 werd Jip Franken in een groot deelnemersveld mooi 14e. Bij de jeugd 2 wist Jade Houben de 20e prijs te bemachtigen. Bij de elite en amateur categorie stond Luuk van Helden weer op het podium nu niet op de hoogste trede hij werd 3e. De winnaar dit weekend is lid van het Duitse Nationale Cross Team, een paar maatjes groter qua tijd om te trainen. Bjorn v.d. Kuijt werd tenslotte 18e gezien het deelnemersveld een mooie uitslag en een goede prestatie.
De KNWU had dit weekend een wedstrijd in Moergestel, ook daar waren een aantal van onze renners heen getrokken. Bij de nieuwelingen wist Jesper Schins van de laatste startrij zich terug te knokken naar een verdienstelijke 23e plek als 2e jaars nieuweling. Colin Strik als eerste jaars werd in deze wedstrijd mooi 28e, prachtige prestatie zeker gezien het aantal renners (77) die aan het vertrek stonden.
Bij de categorie elite en beloften werd Rémon Delnoije 13e en ook Dylan Strik kon nog een enveloppe met prijs gaan halen, hij werd 20e.
Voor de Masters UCI was er afgelopen vrijdag het WK voor Masters in Mol bij het Zilvermeer. Een wedstrijd waar behalve renners uit de meeste Europese landen ook renners en rensters uit Amerika en Australie overkomen. In de categorie Masters 65 –70 jaar werd ons lid Albert van der Leeuw 14e.
Zondag stond hij in België in Loksbergen aan het vertrek daar wist hij een 11e plek te behalen.

Komende dinsdag van 19.00 – 20.30 uur is er weer training in de omgeving van de BMX baan in Landgraaf.

 

 


Nieuwsoverzicht