Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Weer podiumplaats voor crosser Maaslandster

zondag, 8 december 2019 om 19:46

 Ook dit weekend stond er weer een renner van Maaslandster op het podium tijdens de huldiging van een cross. Op een mooi maar zwaar parcours in Beesel (bos met klimmetjes en zandstroken) stonden zondag de crossers in het kader van de Toma Cycles Cup aan het vertrek.
Bij de categorie elite, beloften en amateurs reed Luuk van Helden naar een mooie 2e plek. In dezelfde categorie werd Bjorn v d Kuijt 15e.
Bij de nieuwelingen junioren reed Bram Beenkens na zijn polsbreuk weer zijn eerste wedstrijd hij werd 8e, direct gevolgd door Jort Lahaije op de 9e plaats. Hieruit blijkt dat de trainingen afgelopen weken hun vruchten beginnen af te werpen.
Bij de jeugd 3 stonden Jip Franken 10e en Jasper Simons 16e aan het vertrek, zij zijn nog mee van de jongsten in deze reeks, maar weten zich toch te handhaven. Bij de jeugd 2 wist Jade Houben in haar derde wedstrijd naar een 19e plek te rijden.

Op zondag was er ook de superprestige veldrit op het mooie parcours in Zonhoven, bij de categorie nieuwelingen wist Jesper Schins naar een mooie 31e plek te rijden in een sterk internationaal deelnemersveld.

Onze belofte renner Rémon Delnoije was zaterdag naar Amersfoort getrokken alwaar hij 8e werd. Kijkend naar zijn prestaties als junior deze winter bij de elite beloften categorie dan is hij bezig aan een goed seizoen.
Als club kunnen we vol vertrouwen kijken naar de periode van vele mooie crossen rond de kerst.

 


Nieuwsoverzicht