Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Successen rijgen zich aan één voor cross afdeling.

maandag, 16 december 2019 om 17:18

 Ook dit weekend stond er weer een renner van Maaslandster Zuid Limburg op de hoogste trede.
Velen zullen zaterdag en zondag naar de tv gekeken hebben naar de crossen waar de grote matadors aan het vertrek stonden. Op zondag in Overijse stond ook onze tweede jaars nieuweling Jesper Schins aan het vertrek. In een sterk internationaal deelnemersveld wist hij een mooie 18e plek te behalen.
Op zondag was er ook een cross in Wallonie in Hermalle Sous Huy op een zwaar, technisch maar ook modderig parcours daar stonden 3 van onze leden aan het vertrek bij de nieuwelingen stonden 34 renners bij de start en onze mannen Colin en Bram stonden weer op de laatste startrij, maar na een ronde waren ze al behoorlijk opgeschoven in het veld, ze waren in staat iedere ronde verder naar voren te rijden wat uiteindelijk resulteerde in een 13e plek voor Colin Strik en een 17e plek voor Bram Beenkens een heel goede uitslag voor hen beide. Bij de Masters C (50+) wist Albert van der Leeuw naar een 23e plek te rijden.

Het circuit van de Toma Cycles Cup had een wedstrijd in Venlo op een technisch en selectief parcours, nadat eerst Luuk voor de overwinning moest zorgen was het nu Rémon Delnoije die met de bloemen naar huis toe mocht, in dezelfde categorie reed Luuk van Hekden naar 8e plek, Bjorn van der Kuijt werd 13e en de broer van Rémon, Guido Delnoije reed in zijn eerste wedstrijd in jaren naar de 26e plek.
Bij de nieuwelingen junioren categorie stond Romano Haan op het podium hij reed naar een mooie 2e plek.
In de categorie jeugd 3 werd Jip Franken 10e en Jasper Simons 16e.

Nieuws over de cross trainingen rond de feestdagen.

Zowel vrijdag 27 december als donderdag 2januari wordt er getraind van 10 – 12 uur. Iedereen met een crossfiets of mountainbike mag mee komen trainen.
de trainingen worden gehouden op het sportpark Strijthagen te Landgraaf. 

 


Nieuwsoverzicht