Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Crosser Maaslandster Nederlands Kampioen Cross WFN categorie –35 jaar

maandag, 23 december 2019 om 21:49

 Afgelopen zondag was er in Venlo een wedstrijd in het kader Toma Cycles Cup en tevens het nationaal kampioenschap WFN in de diverse categorieën. Zoals reeds aangegeven wist onze renner Luuk van Helden de bloemen te behalen in de categorie elite, beloften, amateurs door deze mooie overwinning werd hij ook gehuldigd als Nederlands Kampioen WFN. In datzelfde kampioenschap werd Bjorn v.d.d Kuijt mooi 9e.
Bij de nieuwelingen junioren wist Jesper Schins ook op het podium te komen met een 2e plaats.
Bij de jeugd 2 moest Jade helaas opgeven door pech. In de categorie jeugd 3 werd Jip Franken 12e en Jasper Simons 14e.

Op zaterdag heeft Jesper Schins een Internationaal cross op een technisch parcours in St Niklaas gereden hij werd daar verdienstelijk 18e. Later op die dag wist onze Nederlandse alleskunner Mathieu van der Poel winnaar bij de profs.

De gebroeders Strik hebben op zondag deelgenomen aan een veldrit in Boxtel bij de elite en beloften stonden kleppers als Mike Theunissen (winnaar) , Dylan Groenewegen en andere renners van Jumbo Visma aan het vertrek onze eerste jaars belofte Dylan wist zich goed staande te houden in dit geweld en finishte uiteindelijk als 19e. Zijn broer Colin wist bij de nieuwelingen een goede wedstrijd af te sluiten op de 26e plaats.

Op zondag waren Bram Beenkens en Albert van der Leeuw naar Oleije Waremme getogen. Daar kregen ze een zeer zwaar parcours (door de overvloedige regenval) voorgeschoteld. Bram wist bij de nieuwelingen naar de 22e plek te rijden en Albert werd bij de Masters 50+ 20e.

Wil je een keer komen trainen dan kan dat op 27 december en 2 januari van 10 – 12 uur in de omgeving van de velden van vv Schaesberg Hofstraat in Schaesberg Landgraaf.

Op de foto's; Luuk op het podium, en jonge Maaslandstereen in het veld

 

 


Nieuwsoverzicht