Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Luuk van Helden al weer de 7e overwinning

maandag, 13 januari 2020 om 19:49

 Afgelopen weekend was er in Rucphen het Nederlands Kampioenschap veldrijden onze nieuwelingen Colin Strik moest daar starten met 94 andere renners (1e en 2e jaars nieuwelingen) Na een prachtige wedstrijd wist hij als 1e jaars nieuweling knap 24e te worden. Remon Delnoije werd keurig 22e als eerste jaars belofte in een sterk deelnemersveld.

Op zondag was er weer een wedstrijd in het kader van de Toma Cycles Cup in Overloon ook nu waren we er weer met veel renners present.
Luuk van Helden wist voor de 7e keer dit seizoen te winnen, als trotse aanvoerder van het algemeen klassement bij de elite, beloften en amateur categorie. In een zeer groot deelnemersveld wist Bjorn van der Kuijt naar de 29e plek te rijden.

Bij de nieuwelingen, junioren categorie was er weer een podiumplek voor Jesper Schins hij mocht op het tweede trapje plaatsnemen bij de huldiging.

Bij de categorie jeugd 2 wist Jade Houben een aantal mensen knap achter zich te houden ze werd 20e
Bij de jeugd 3 categorie reed Jip Franken naar een 18e en Jasper Simons naar de 20 plaats.

Komende zondag is al weer de laatste wedstrijd voor deze competitie, de renners staan dan aan het vertrek in Bocholtz.

Met dank voor de foto's aan Rody Simons en Tekst Albert van der Leeuw

 

 


Nieuwsoverzicht