Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4EnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Weer podiumplekken voor renners twc Maaslandster- Zuid Limburg bij cross.

zondag, 19 januari 2020 om 21:14

 Zondag 19 januari was de laatste wedstrijd in het kader van de Toma Cycles Cup in Bocholtz op een mooi en gevarieerd parcours, Met schuine kantjes, bosje, een zandbak en een finish bergop.
Bij de nieuwelingen junioren wist Jesper Schins weer naar een podiumplek te rijden hij werd mooi 2e. In dezelfde reeks reden Romano Haan naar de 5e, Bram Beenkens naar de 8e en Jort Lahaije naar de 10e plek. Oftewel 4 van onze renners in de top 10.
Bij de jeugd 3 stonden Jip Franken en Jasper Simons aan het vertrek zij zij de jongste deelnemers in dit vel 12 - 14 jarigen. Jip werd 10e en Jasper 16e Bij de jeugd 2 begint Jade Houben steeds beter te presteren zij werd 15e.
Tenslotte de elite, beloften en amateurs categorie daarin stond Luuk van Helden weer op het podium nu niet op de bovenste trede maar als derde.
Bjorn van der Kuijt wist naar een 13e plek te rijden.
Bij de MTB-ers stond ons lid David Weishaupt aan het vertrek hij werd 11e.

Omdat dit de laatste wedstrijd in deze reeks was is nu ook het algemeen eindklassement bekend. In dit klassement staan alle renners die minimaal
10 wedstrijden gereden hebben
--Nieuwelingen Junioren
Romano Haan 5e
--Jeugd 3
Jip Franken 8e en Jasper Simons 11e
‹ Elite Beloften en Amateurs
Winnaar is daar geworden ons lid Luuk van Helden Hij won 7 van de 15 wedstrijden Bjorn van der Kuijt werd 11e in het algemeen klassement ‹ MTB David Weishaupt werd 6e algemeen

Daarnaast was er ook de laatste wedstrijd van de Moedige Veldrijder Competitie in Meer Hoogstraten (België. Albert van der Leeuw wist daar een 8e plek te veroveren bij de Masters D.
In het eindklassement is hij 4e geworden in deze categorie.

Met dank aan Rody Simons voor de foto's en Albert van der Leeuw voor de tekst.

 

 


Nieuwsoverzicht