Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4EnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Nog een weekend en cross seizoen is ten einde.

maandag, 10 februari 2020 om 18:38

 Afgelopen weekend waren er nog een aantal crossen waar leden van onze club naar toe zijn gegaan. Allereerst zaterdag de Krawattencross in Lille. Op de tv hebben we kunnen zien wat een mooi uitdagend parcours dat is. Zowel onze eerste jaars nieuweling Colin Strik als onze tweede aarsnieuweling Jesper Schins stonden in hun categorie aan de start. Omdat ze weinig startpunten in België hebben moeten ze steeds van de laatste startrij vetrekken in een groot veld is dat dan moeilijk. Zeker als je ook nog een keer onderuit schuift en je weer opnieuw aan een inhaalrace kunt beginnen.
Toch wisten ze nog redelijk vooraan in de uitslag te komen. Colin werd 21e en Jesper 29e beide in een zeer groot deelnemersveld.
Op zondag werden er veel sportwedstrijden afgelast vanwege de wind echter in Beringen ging de cross wel door. Onze nestor ~Albert van der Leeuw werd daar 13e , ondanks dat hen de eerste ronde de ketting ernaast viel en hij nadat hij ze er op gelegd had verder kon.
Komend weekend gaan een aantal van onze nieuwelingen en anderen naar de cross in Hechtel, een prachtig technisch en moeilijk parcours.
Tekst Albertvan der Leeuw

 

 


Nieuwsoverzicht