Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Jeugd TWC Maaslandster Zuid-Limburg gaat weer trainen

woensdag, 13 mei 2020 om 11:34

 Na een roerige Coronatijd mogen we langzaam de draad weer oppakken om weer in een normale levensritme te komen. De hoogste tijd om weer te beginnen met het trainen van de jeugd. De BMX trainingen zijn al weer begonnen en komende donderdag 14 mei gaan de jeugdtrainingen ook weer van start in twee groepen geheel volgens de richtlijnen van de overheid. We gaan voorlopig twee keer per week trainen op de dinsdag en donderdag op en rond de wielerbaan van Adelante in Hoensbroek. De BMX traint natuurlijk op de eigen baan in Landgraaf. Lijkt het je ook leuk om te beginnen met wielrennen dan ben je van harte welkom. We hebben zelfs echte racefietsen te leen.
Neem maar gerust contact op met onze jeugdcoördinator Albert van der Leeuw via albert.leeuw@home.nl Zet in de mail even je telefoonnummer zodat Albert je kan bellen voor een afspraak.

 


Nieuwsoverzicht