Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

1e Limburgse trainingsrit voor Nieuwelingen/Junioren was een succes!

zondag, 21 juni 2020 om 16:23

 Binnen 36 uur hebben de 3 Limburgse verenigingen in samenwerking met Limburg Cycling een trainings(wedstrijd) weten te regelen en organiseren. Dit alles met inachtneming van de Corona maatregelen. Er stonden 30 nieuwelingen, junioren, heren en dames aan het vertrek. Van TWC Maaslandster stonden Colin Strik, Bram Ledoux, Romano Haan, Jochem Widdershoven, Job Hesselink en Sem Schreurs aan het vertrek. Na een rustige aanloop wilden de heren en dames graag weer eens de gashendel opentrekken, dit was het teken voor Jochem om samen met twee andere renners er vandoor te gaan. Dit groepje hielt stand tot het einde van de wedstrijd, waarna Jochem als tweede eindigde in de eindsprint. Ook de andere renners hebben aan ons getoond dat ze goed uit de lockdown zijn gekomen en klaar zijn voor een eventueel vervolg van het wielerseizoen in September.

Al met al was het een mooie ochtend en hopelijk zullen er ook voor de andere categorieën snel trainings(wedstrijden) volgen!

Foto’s: Maurice Honderdors

 

 


Nieuwsoverzicht