Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Hulp gevraagd

maandag, 29 juni 2020 om 13:12

 Hulp gevraagd (!) – Huisvestiging buitenlandse renner

Via dit nieuwsbericht vragen wij aandacht voor de situatie van Robert Matthews, een van onze junioren uit Australië. Robert zal op 27 juli in Nederland arriveren om zich dan bij ons team aan te sluiten en zal in september beginnen met een studie aan de Universiteit van Maastricht. Hij heeft tot op heden echter nog geen kamer kunnen vinden in Maastricht, iets wat vanaf afstand erg lastig blijkt te zijn. Via deze weg willen wij dan ook een oproep doen om binnen uw eigen netwerk te kijken of hier iemand is die een kamer in de regio van Maastricht verhuurt of dat u wellicht Robert voor enkele weken onderdak kan bieden totdat hij iets heeft gevonden.

Robert is een zeer gedreven atleet en heeft laten zien dat hij het in zich heeft om het ver te schoppen in wielrennen. Daarnaast is hij heel dankbaar voor de kans die hij gaat krijgen in Nederland en komt over als een zeer spontante en aardige jonge gast.

Heeft u de gouden tip voor ons, dan horen wij graag van u! Graag een e-mail naar: stanbertram@hotmail.com

Alvast bedankt!

 

 


Nieuwsoverzicht