Parkhotel ValkenburgViro
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

De eerste cross bij 28° C

zondag, 13 september 2020 om 20:35

 Bij cyclocross of Veldrijden denk je in de eerste plaats aan modder, vrieskou, en het liefst een beetje regen. Vandaag 13 september een hele mooie nazomer dag, korte broek aan, poloshirtje en een lekker biertje op een terrasje. een graad of 28 was het wel.
Maar goed de heren gaan crossen in Herentals (B), hier hun verhaal;
Vandaag zondag 13 september was de opening van het cross seizoen in Herental België. Van onze club waren twee renners naar Herentals afgereisd.
Bij de junioren 1e jaars stond ons lid Jesper Schins aan het vetrek samen met 51 anderen. Een technisch en smal parcours waar het lastig was om renners te passeren. Jesper had de pech dat hij van achteren moest starten en kon dus beginnen aan een inhaal race op dit zeer smalle parcours. Uiteindelijk wist hij nog als 31e in dit sterkte deelnemersveld te eindigen.
Bij de Masters C (55+) en D(65+) stond onze jeugdtrainer Albert van der Leeuw samen met 26 anderen aan het vertrek, uiteindelijk zou hij 24e worden.
op de foto jesper in actie in Herentals

Komend weekend is er cross in Vorselaar.

 

 

 


Nieuwsoverzicht