Parkhotel ValkenburgViroTeam Jumbo-Visma Academy
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

Nieuwelingen en Junioren op trainingskamp

dinsdag, 23 februari 2021 om 21:13

17-21 Februari – Trainingskamp Nieuwelingen & Junioren

Aangezien onze nieuwelingen en junioren afgelopen week konden genieten van de voorjaarsvakantie, leek ons dit een geschikt moment om een trainingskamp te organiseren. Deze keer niet op een warm eiland (Mallorca) of over de grens in de Belgische Ardennen, nee deze keer zochten we onze eigen Limburgse heuvels op!
Deze 5 trainingsdagen werden onderverdeeld in een aantal lange duurtrainingen, een leuke MTB rit en zelfs een soort koerssimulatie als afronding van het trainingskamp. Daarnaast hebben de renners, onder toeziend oog van STDC-coördinator Jos Paumen, op zaterdag ook een klimtijdrit verreden op de Camerig, een ideaal moment om te kijken waar de renners momenteel staan qua fysieke gesteldheid. Wij kunnen als begeleidingsteam concluderen dat de conditie zeker aanwezig is, hopelijk mogen onze renners dit ook snel in de wedstrijden laten zien…

Dit trainingskamp was een van de eerste initiatieven van de nieuwe jeugddenktank genaamd “De ketting”. Deze groep jongeren bestaande uit Romano Haan, Wouter Salden, Camiel Klignet en Job Hesselink kwamen met het idee en hebben daarna ook gezorgd voor o.a. de routes en geschikte verzamelpunten.
Onderweg zijn wij ook nog bij een aantal sponsoren langsgegaan, zo zijn wij een aantal dagen vertrokken vanaf Parkhotel Valkenburg en werd er op zondag koers gezet richting de Viro in Echt. Hiermee willen wij laten zien dat wij het enorm waarderen dat onze sponsoren ons ook in deze moeilijke tijden trouw blijven!

Kortom, een geslaagd trainingskamp!

Disclaimer: De wielrenners in deze foto zijn <18 jaar en mogen daarom in groepsverband trainen. Zij krijgen hierbij begeleiding van een tweetal volwassenen, geheel volgens de actuele richtlijnen vanuit de overheid.

 

 


Nieuwsoverzicht