Parkhotel ValkenburgViroTeam Jumbo-Visma Academy
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortEnervitLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D Verhuur
Alle sponsoren

Nieuws

DK Tijdrijden Limburg – 14 juli

maandag, 19 juli 2021 om 22:16

DK Tijdrijden Limburg – 14 juli

Afgelopen woensdag hebben enkele van onze nieuwelingen en junioren meegedaan aan het districtkampioenschap tijdrijden te Panheel. Een simpel (7km heen en 7km terug) maar desalniettemin zwaar parcours langs het water bij Panheel, de renners werden bovendien onderweg geteisterd door de regenval en een stevige wind. Eerst was het aan de beurt aan onze twee nieuwelingen, Camiel Klignet en Sylvain Vleugels. Camiel had recentelijk al zijn visitekaartje afgegeven door in een oefentijdrit op het Megaland terrein 2e te worden in een deelnemersveld gevuld met Limburgse en Brabantse renners. Na 14km klokte Camiel een tijd van 20:42 waarmee hij met afstand de snelste tijd neerzette, de runner-up volgde op meer dan 1 minuut (!), gefeliciteerd met deze overwinning! Sylvain zette vervolgens de 6e tijd neer bij de nieuwelingen categorie. Daarna was het tijd voor de junioren om hun rit tegen de klok af te leggen. Daan Honderdors wist hierbij de 3e plek te veroveren op een halve minuut afstand van de winnaar, Bram van Eijsden. Chapeau mannen!

Dit is weer een teken dat onze renners stappen hebben gemaakt in de afgelopen weken en hopelijk kunnen ze dit ook in de wedstrijden die eraan komen laten zien!

 

 


Nieuwsoverzicht