Parkhotel ValkenburgViro
Luna RossaAlbert Heijn XL BrusselsepoortBioracerD&D VerhuurTeam Jumbo-Visma AcademyBorn SportGroenLeven B.V.ABLOCQ-RoofClips Cycling Mallorca
Alle sponsoren

Nieuws

Renners Maaslandster actief afgelopen weekend.

donderdag, 16 september 2021 om 20:51

Zowel in het veld als op de weg waren er verschillende renners van de Maaslandster actief.
Op de weg wist Daan Maessen een mooie overwinning te halen bij de jeugd categorie 7 in Geldrop zie bijgaande foto van het podium. Dit is al de tweede overwinning binnen een maand van een van onze renners Camiel Klignet ging hem een aantal weken geleden vooraf met een mooie overwinning in Herenthout België. (zie foto podium).
Ook stonden een aantal van onze renners aan het vertrek bij de Eurode Omloop als lid van een Limburgs Team, daar stonden de jongens met profcontracten mee aan het vetrek en wist Yvo Habets in een 2e groep binnen te komen. Een aantal andere van onze renners moesten door pech helaas opgeven, want terugkomen na lekkend was door het hoge tempo onmogelijk.
Ook in het veld waren onze renners actief afgelopen zaterdag stond Jesper Schins aan het vetrek in een A cross in Lokeren. Hij moest vetrekken van de laatste rij en kreeg ook nog te maken met een valpartij maar wist toch op te schuiven naar de 44e plek in een veld van 69 deelnemers. Zondag was er cross in Wiekevorst ook hier was Jesper present en reed hij naar een mooie 25 plek in een sterk deelnemersveld. Bij de elite beloften stond Rémon Delnoije aan het vertrek hij kon weer een enveloppe gaan ophalen met zijn 17e plaats. En tenslotte bij de Masters C (55+) werd Albert van der Leeuw 24e.

 

 


Nieuwsoverzicht