Parkhotel ValkenburgViroTeam Jumbo-Visma Academy
Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D VerhuurBorn SportGroenLeven B.V.
Alle sponsoren

Nieuws

Crossers nieuws

maandag, 1 november 2021 om 20:12

Crossers vertegenwoordigen onze club en dus onze sponsors op goede manier afgelopen weekend.

Alhoewel het zondag zeer slecht weer was en dus parcoursen die er loeizwaar bijlagen hebben toch een aantal van onze renners hun wedsstrijd gereden. Allereerst Jesper Schins onze junior hij was naar Overijse voor de Druivenrcross getrokken. In een zeer sterk internationaal deelnemersveld wist hij knap 28e te worden. Onze nestor Albert was present in de patattencross in Nossegem onder de aanvliegroute van vliegveld Zaventem. Een cross op een sterk geaccidenteerd parcours met veel modder en dus loopstukken, hij wist in de categorie C en D 22e te worden.

In Venlo werd er gestreden om de Webu Cup. Bij de nieuwelingen werd Teun Honderdors 12e. In de categorie jeugd 3 wist Yentl Ruijgh naar een 12e plek en Winand Breuckers na 2 valpartijen naar de 19e plek te rijden.

Bij de junioren, elite en beloften was het Dylan Strik die met de bloemen aan de haal ging, dit al voor het 2e weekend op rij. Verder reden Bram Beenkens naar de 7e en Jimmy Slenter naar een 21 plek ook daar was er een strek deelnemeersveld met renners uit Nederland, Belgie en Duitsland.

 


Nieuwsoverzicht