Megaland LandgraafRabobank Centraal Zuid-LimburgBDOBistro Le SoigneurRD4Albert Heijn XL BrusselsepoortLuna RossaCrijns Bouwmaterialen BVBioracerD&D VerhuurBorn SportGroenLeven B.V.

Nieuws

Podium plek voor crossers

maandag, 22 november 2021 om 13:57

Podium plek voor crossers.

Dit weekend lieten onze renners zich weer van hun beste kant zien. Op zaterdag was er in Hilversum een cross op een lastig en technisch parcours Rémon Delnoije wist daar een podiumplek te behalen, hij werd 3e , in dezelfde wedstrijd wist Dylan strik naar een mooie 9e plek te rijden. Op dezelfde dag was er ook een wedstrijd in Boortmeerbeek provincie Vlaams-Brabant, daar werd Albert van der Leeuw in de categorie masters C en D 18e.

Zondag stond Diepenbeek op het programma bij de junioren werd Jesper Schins mooi 21e op een door regen loodzwaar parcours en reed Albert naar een 9e plek bij de masters C en D.

Gelukkig kon er op zondag ook nog gecrost worden in Limburg, de stichting Tom Dumoulin Bike Park was zo vriendelijk en bereidwillig om de wedstrijd die geen doorgang kon vinden in Brunssum over te nemen.

Bij de nieuwelingen reed Teun Honderdors naar een verdienstelijke 14e plek en Jip Franken naar een mooie 10e plek.

In de categorie jeugd 3 werden Winand Breuckers 12e en Floris Aarts 18e.

Ook bij de amateurs, beloften en eliterenners stonden er mensen van ons aan het vertrek Bjorn van der Kuit werd 12e en Jimmy Slenter 15e.

We kunnen als vereniging weer terugkijken op een geslaagd cross weekend.

Wie aan zijn conditie wil werken is welkom op de crosstraining op dinsdag en donderdagavond om 19.00 uur op het Tom Dumoulin Bike Park