Albert Heijn XL BrusselsepoortLuna RossaBioracerD&D VerhuurBorn SportGroenLeven B.V.ABLOCQ-Roof
Alle sponsoren

Nieuws

Mooie ereplaatsen voor onze crossers.

maandag, 29 november 2021 om 11:36

Op zaterdag was er een internationale cross in Kortrijk waar bij de beloften 70 renners aan het vertrek stonden. Ons lid Rémon Delnoije wist in de door wereldkampioen Pim Ronhaar gewonnen wedstrijd naar een mooie 34e plek te rijden.

Tegelijkertijd waren er ook wedstrijden in de befaamde “kuil van Zonhoven” voorafgaande aan de wedstrijden was er een initiatie voor de jeugd ons lid Floris Aarts liet daar tussen leeftijdsgenoten zien dat hij stappen voorruit heeft gezet hij kon zich goed staande houden op dit technisch lastige parcours. Bij de Masters wist Albert van der Leeuw naar een 9e plek te rijden.

Op zondag waren er 2 wedstrijden bij onze zuiderburen in St Truiden en in Venlo om de WEBU-Cup.

Bij de junioren in St. Truiden waren Bram Beenkens 9e en Jesper Schins 18e goed op dreef.

Op de Herungerberg in Venlo wist Winand Breuckers naar een 10e plek te rijden in de categorie jeugd 3. Bij de elite beloften en amateurs werd Bjorn van deer Kuit 21e.

Omdat alle sportaccommodaties vanaf 17.00 uur dicht moeten zijn is er nu i.p.v. dinsdag en donderdagavond op woensdagmiddag van 15.30 u tot uiterlijk 17.00 uur crosstraining op het Tom Dumoulin Bike Park