Parkhotel ValkenburgViroTeam Jumbo-Visma Academy
Albert Heijn XL BrusselsepoortLuna RossaBioracerD&D VerhuurBorn SportGroenLeven B.V.ABLOCQ-Roof
Alle sponsoren

Nieuws

Crossers kregen zeer zware parcoursen door overmatige regenval

maandag, 13 december 2021 om 20:26

Zowel op zaterdag als zondag waren een aantal van onze renners actief.

Op zaterdag was er cross in Neerlinter Albert van der Leeuw werd daar 10e in zijn categorie. .

Ethias Cross in Essen met als winnaar Wout van Aert, van onze club gaven Rémon Delnoije 34e en Dylan Strik 39e acte de présence in een sterk deelnemersveld wisten ze zich in de middenmoot te handhaven.

Op zondag was er cross om de Challenge Henri Bensberg in Wallonië in Oleye (Waremme). Een cross die bekend staat om zijn slechte weer, de laatste jaren is er steeds regen. Een parcours waar de renners veel moeten lopen omdat de regen het parcours op grote stukken onberijdbaar heeft gemaakt. Loopstukken met plassen en diepe moddersporen. Onze junior Bram Beenkens wist in een sterk internationaal veld naar de 6e plek te rijden. Albert van der Leeuw werd in zijn reeks 18e. Omdat dit de laatste wedstrijd van deze Challenge was konden we ook kijken naar het algemeen klassement hier zagen we Bram Beenkens als derde op het podium staan, er had meer ingezeten als hij niet een wedstrijd had moeten missen

In Limburg werd er om de WEBU Cup gestreden in Reuver, door ziekte moeseten een aantal van onze renners verstek laten gaan.

Uitslagen Elite, Beloften en Amateurs Bas van der Kooij 7e en Bjorn van der Kuijt 20e.

Al met al weer een prachtig weekend voor onze crossers.

 

 


Nieuwsoverzicht