Neem contact met ons op

Correspondentieadres
TWC Maaslandster Zuid-Limburg
Haanraderweg 47
6464 CM  KERKRADE
info@twcmaaslandster.nl

De sponsorcommissie kunt u bereiken via sponsorcommissie@twcmaaslandster.nl.

KvK: 40189708
BTW-nummer: NL803649903B01
IBAN: NL03RABO0154889989

BMX-baan en Megaland-wielerbaan
De BMX baan ligt achter Sporthal Strijthagen en de voetbalvelden van V.V. Schaesberg
De Megaland wielerbaan ligt op het Pinkpop terrein

Hofstraat 5
6372 CX  LANDGRAAF
kaart

 

Lid worden?

Indien u lid wilt worden van TWC Maaslandster Zuid-Limburg, dient u het onderstaande inschrijfformulier digitaal in te vullen, uit te printen en vervolgens op te sturen naar het op het formulier vermelde (e-mail) adres. Handmatig invullen mag natuurlijk ook. Alle informatie betreffende de contributie en uw eventuele licentie-aanvraag (voor wedstrijdrijders) staat vermeld in het document 'Licentie-aanvraag, clubinformatie en contributie (2016)'.

 

Kleding bestellen?

Clubkleding 2019

Vanaf nu kan onze nieuwe clubkleding van het merk Bioracer besteld worden. Wij bieden al onze leden de gelegenheid om éénmalig één basispakket (bestaande uit een broek, een shirt korte mouw en een shirt lange mouw) aan te schaffen voor slechts € 110,- (normale prijs € 122,-). Per lid kan er één basispakket besteld worden via het formulier ‘basispakket 2019'. Overige kledingstukken (of extra kledingstukken die ook deel uitmaken van het basispakket) kunnen besteld worden via het reguliere bestelformulier.

Ons streven is om alle bestelde kleding af te kunnen leveren tijdens onze ploegenpresentatie op zondag 10 maart 2019 in Parkhotel Valkenburg. Er zal slechts een zeer beperkte extra voorraad worden besteld dus elk lid zal goed de afweging moeten maken hoeveel (reserve)kleding hij / zij nodig denkt te hebben gedurende het seizoen. In de loop van het seizoen zullen wij al onze leden informeren over extra (en / of alternatieve) bestelmogelijkheden. Wanneer deze extra bestelmomenten gaan plaatsvinden is nog niet bekend.

Om een tijdige levering te kunnen garanderen dienen de beide ingevulde kledingformulieren voor 30 december 2018 in het bezit te zijn van Wiel Offermans (wiel.offermans@ziggo.nl). Een bestelling is pas definitief op het moment dat het verschuldigde totaalbedrag is bijgeschreven op onze rekening (NL03RABO0154889989). Zorg er dus voor dat het verschuldigde bedrag tegelijkertijd met de bestelling voldaan wordt!


DOWNLOADS:

BESTELFORMULIER BASISPAKKET 2019 
(één pakket per lid)

BESTELFORMULIER
 KLEDING 2019